Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

МОРАЛЬНА ПІДТРИМКА ЗАХИСНИКІВ БАТЬКІВЩИНИ

Нещодавно військовий оркестр Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка дав концерт для військовослужбовців 24 окремої механізованої бригади військовослужбовці якої виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції (м Сєвєродонецьк).

Військовий оркестр під керівництвом диригента майора Юрія Копача зробив справжнє свято. В один час звучали і блюз, і джаз, і ретро-хіти 80-х та навіть, завдяки запальним пісням, перемістились у часі в 60-ті роки Сполучених Штатів Америки, коли на вулицях Нью-Йорку звучав бродвейський джаз, а на теплих берегах іспанського узбережжя Атлантики – неперевершений фламенко. Захисники України також мали можливість прослухати музичні твори у виконанні солістів оркестру учасника бойових дій в Афганістані Леоніда Мухіна, активної учасниці військово-патріотичних заходів в зоні АТО Маріани Дружинець.

Справжньою родзинкою став виступ новоствореного творчого колективу Військового інституту “СВАРОГ” на чолі з солістом Анатолієм Варченком, який своєю піснею “Це наш шлях” на музику американської рок-групи Bon Jovi отримав заслужені овації глядачів та на прохання виконав цю пісню на біз.

По завершенню заходу представники командування механізованої бригади провели для гостей короткий екскурс про завдання, які покладені на військову частину та показали військову техніку і озброєння, які пройшли не одне “бойове хрещення”.

Хочеться зазначити, що цей захід став можливим за активної підтримки ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Героя України академіка Леоніда Губерського, який докладає багато зусиль аби покращити життя та побут захисників на передових рубежах нашої Батьківщини.

Фотографії