Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ГОТУЄМО ДІТЕЙ В ЗОНІ АТО ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

За ініціативи студентів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, організовано підготовку шкіл до нового навчального року, які знаходяться на лінії зіткнення в м. Старобільськ у Луганській області. Студентами факультету військової підготовки було закуплено необхідне навчальне та спортивне обладнання для потреб дітлахів.

- Ми з великою радістю і від щирого серця посилаємо нашу невелику допомогу дітям в м. Старобільськ адже розуміємо, в якій складній ситуації вони там зараз перебувають. Ми впевнені, що лише разом зможемо зробити нашу країну успішною, адже коли у людини відкривається душа і серце до інших – то і світ навколо стає кращим, - зазначив один із волонтерів студент Ярослав Лисогора.

Це вже не перша така акція, яка проводиться у Військовому інституті. Нагадаємо, що у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка функціонує “Координаційна Рада КНУ”, яка активно сприяє розвитку волонтерського руху у нашому навчальному закладі та надає необхідну допомогу в інтересах АТО.

Командування Військового інституту та факультету військової підготовки висловлює слова вдячності Ярославу Лисогору, Денису Папенку та Володимиру Носенку та іншим не байдужим студентам за проявлення стійкої громадянської позиції та розумну ініціативу.

Фотографії