Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Бери приклад з нас!

Військовий інститут гідно проявив себе на спортивних заходах спрямованих на популяризацію здорового способу життя здобувши призове місце серед 18 команд-учасниць.

21 березня 2015 року на території Гідропарку м. Києва відбулися Перші спортивні  «Змагання п’яти сил» серед вищих навчальних закладів. Дійство було організоване Київським молодіжним центром за підтримки Студентської ради міста Києва.

На початку змагань учасники виконали спільну розминку та спробували побити рекорд України з віджимань від підлоги, в якому брали участь більше ніж 300 чоловік. Сама ж програма «Змагання п’яти сил» передбачала: підйом гирі (16 кг.), підтягування на поперечині, присідання, віджимання на брусах та віджимання від підлоги.

Завдяки особливій дружності та бойовому духу збірна Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, на чолі з Романом Похольчуком, зайняла почесне третє місце.

Під час проведення  спортивних заходів для гостей та вболівальників проводилися майстер-класи та виступи професійних спортсменів.

Тож, вітаємо наших спортсменів та бажаємо нових досягнень та перемог!

Курсант 416 ж навчальної групи
Олена Кравченко 

 

Фотографії