Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Квиток у майбутнє

Військовий інститут продовжує проводити активне інформування майбутніх випускників шкіл, гімназій, ліцеїв та інших навчальних закладів  про перспективи навчання та умови вступу до одного з найкращих ВВНЗ країни.

В рамках першого етапу організації військово-професійної орієнтації молоді вступної компанії 2015 року, курсанти першого курсу 113 групи Федоров Карім та Гофман Анастасія відвідали Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, де у формі дружньої бесіди детально розповіли ліцеїстам про всі умови вступу до Військового інституту.

Курсант Федоров, як випускник ліцею, поділився з молодшими товаришами секретами успішного здобуття професії та  власним досвідом вступу до інституту. Курсанти детально розповіли про факультети, напрями підготовки, процес навчання, заохочення, науково-педагогічний склад та випускників навчального закладу. А також, про дисципліни, які необхідно здавати на ЗНО та чимало інформації щодо можливостей, які надає Військовий інститут. Заінтригувавши присутніх, курсанти ледве встигали відповідати на запитання, що цікавили ліцеїстів.

Запитавши в аудиторії, хто планує вступати до вищого військового навчального закладу, бажаючих виявилося близько 70% присутніх. А це є досить високий показник. Можливо ми вже поспілкувалися з нашими потенційними абітурієнтами. Тож залишається тільки чекати.

І ЛАСКАВО ПРОСИМО до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка!

Курсант 416ж навчальної групи
Яна Садовніченко

Фотографії