Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У День Державного Прапора України вони присягнули на вірність українському народові

Після закінчення дворічного курсу військової підготовки за програмою офіцерів запасу, проходження військових зборів на базі ВІКНУ та складання державного екзамену 1120 студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка (КНУ) та інших ВНЗ столиці прийняли Військову присягу на вірність українському народові.

Як зазначив начальник факультету військової підготовки ВІКНУ полковник Віктор Добровольський, програма зборів виконана повністю, захід пройшов на належному організаційно-методичному рівні.

Символічно право з урочистого підняття Державного Прапора України було надано найкращим курсантам Ковалю Олександру Олександровичу та Микитюк Анастасії Олександрівні, після чого відбувся урочистий мітинг особового складу.

Новоспечених захисників Вітчизни щиро привітали у своїх виступах почесні гості: проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки), кандидат філологічних наук професор Бех Петро Олексійович, народний депутат України Княжицький Микола Леонідович, а також керівники Військового інституту. Вони поздоровили з цією подією усіх присутніх та побажали студентам подальших успіхів у навчанні.

За дисципліноване, сумлінне навчання та участь у спортивних змаганнях почесними грамотами було заохочено близько 150 студентів.

Родзинкою цьогорічного заходу став підготовлений концертний виступ спільно студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного університету культури і мистецтв та Національної академії управління.

Завершилась ця урочиста подія фотографуванням її учасників та присутніх на ній гостей.

Фотографії