Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

КОРИСНІ ПОРАДИ

Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка отримали корисні поради від своїх старших колег, які пройшли справжнє професійне та офіцерське випробування  під час висвітлення  подій в зоні АТО.

Науково-практичий семінар відбувся за ініціативою та безпосереднім керівництвом начальника кафедри зарубіжної воєнної інформації  ВІКНУ, кандидата історичних наук, доцента Якова  Жаркова. У заході брали участь: підполковник Олексій Мазепа – від редакції газети Міністерства оборони України «Народна Армія», старший лейтенант Данило Іщенко – від Центральної теле-радіостудії Міністерства оборони  України  (ЦТРС), а також офіцер Управління інформаційних технологій Міністерства оборони України майор Максим Григорчук.

Багато питань було розглянуто під час семінару – від збору фактів про бойові дії в ході антитерористичної операції та розповсюдження їх в засобах масової інформації до забезпечення особистої безпеки та збереження державної  і воєнної таємниці. На всі запитання курсанти отримали цікаві відповіді. Кожна з них – своєрідна сповідь про пережите на війні, про мужність та героїзм військових, про дуже непросте життя мирних громадян.

Такі зустрічі завжди залишають гарячий слід у душі  кожного співрозмовника.

Володимир ВОРОНКОВ, Київ.

Фотографії