Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ЦЕ НАШ ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ!

У п’ятницю, 05 грудня 2014 року, у Військовому інституті відбулись урочисті заходи з нагоди 23-ї річниці Дня Збройних Сил України.

Розпочались заходи з мітингу під час якого було оголошено звернення начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Володимира Муженка та Ректора Університету академіка НАН України Леоніда Губерського. Відповідно до святкових наказів начальника Військового інституту низці курсантів було оголошено подяки та нагороджено пам’ятними знаками навчального закладу і грамотами, вручено чергові військові звання.

Привітати особовий склад зі святом прибули виконуючий обов’язки голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Андрій Мельничук та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Білецький. Очільник району у своєму зверненні вислови глибокі переконання у тому, що і випускники, і майбутні офіцери Збройних Сил України з честю виконають свій святий обов’язок із захисту Батьківщини та заохотив Почесними грамотами групу військовослужбовців і працівників ЗС України, які безпосередньо беруть активну участь в наданні психологічної допомоги пораненим в ході антитерористичної операції, це майори Наталія Сторожук, Наталія Мась, Олег Колісник, працівники ЗСУ Наталія Клімова та Вікторія Єгорова.

Заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч зачитав присутнім вітальні телеграми, які прибули на адресу навчального закладу від імені Міністра оборони України, Національного комплексу “Меморіальний комплекс національний музей Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр..”, Ввійськово-медичної академії ЗС України, Житомирського військового інституту ДУТ ім. С. Корольова та інших установ і організацій.

Від імені ради ветеранів виступив завідувач кафедри загальновійськових дисциплін полковник запасу Олексій Дем’янюк, який з досвіду свого життя та військової служби дав оцінку сучасним воєнно-політичним подіям на сході України та подякував усім за активну підтримку наших бойових побратимів в зоні АТО.

Справжньою родзинкою свята став дебют новоствореного колективу “СВАРОГ” на чолі з солістом Анатолієм Варченком, який своєю піснею “Це наш шлях” на музику американської рок-групи Bon Jovi отримав заслужені овації глядачів та на прохання виконав цю пісню на біз, яку теж пропонуємо Вам прослухати. А начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін запропонував зробити її студійний запис та визначити офіційним бойовим гімном Військового інституту. 

Фотографії